Foto session hjemme

foto-session-hjemmeBarnefotograf oslo er ikke bare for barn, men også fotografier av nyfødte. Derfor våre fotografer er kvalifiserte fagfolk som før start noe arbeid å prøve å møte forventningene til sine kunder. De er forberedt på alle eventualiteter. Noen vil at bildene ble tatt i studio, mens andre er i sitt eget hjem, fordi våre ansatte er organisert i ethvert henseende.

Så snart vi la for kunder, prøver vi å få alt utstyret sammen eller kamera og videokamera formatert minnekort, objektiv, musikkspiller (for bilder nyfødte, er det disse opptakene av støy fordi bare på den slags lyder barnet føler det beste, det tillater lydisolering av våre kameralukker, som kan gjøre babyer våkne opp eller skremme ham).

I tillegg tar vi alle slags bakgrunner, på hvilke bilder som er tatt og mange andre rekvisitter som er nødvendig for økten, eller noen form for puter, tepper, stoler, kurver. I tillegg, hvis kunden ønsker å ha våre egne klær for barn som er alltid rengjøres etter hver session der de deltar. Dermed forberedt, kan vi gå til vår kunde å gjøre babyens sesjon, som vil ha som et minnesmerke.